You are here

Univerzalna sredstva za čišćenje

Višenamenska sredstva za čišćenje bez komponenata štetnih po zdravlje i okolinu. Koriste se za čišćenje masnih naslage i nečistoća sa šporeta, ravne ploče, rerne, pločica, sudopere i sanitarija, skidanje fleka sa odeće, itd... S obzirom na netoksičnost, idealna su za čišćenje unutrašnjosti frižidera i zamrzivača

Aloe MPD Ultra koncentrovani višenamenski ekološki deterdžent

Aloe MPD Ultra 946 ml *kataloška prodaja

Aloe MPD Ultra je višenamenski (univerzalni) koncentrovani deterdžent koji se koristi za sve vrste čišćenja u domaćinstvu - od pranja prozora, sudova i podova, do rublja.

Uklanja nečistoću, mrlje i masnoću ne ostavljajući trag nakon sušenja na površini.

Sam deterdžent je biorazgradiv i ne sadrži otrovne materije kao što su fosfati.

Pogodan za sve vrste rublja.

Neguje ruke i štiti boju na odeći.

3.658,00 RSD
BIOMAKSIMAL Univerzalna pasta za domaćinstvo - orhideja (250 ml)

BIOMAKSIMAL Univerzalna pasta za domaćinstvo - orhideja (250 ml)

Univezalna pasta za domaćinstvo je abrazivno sredstvo koje ne oštećuje tretirane površine. Koristi se za čišćenje zaprljanih površina od svih tipova nečistoća i uklanjanje kamenca. Skida masne naslage i nečistoću sa šporeta, ravne ploče, rerne, pločica oko šporeta, sudopere i sanitarija. Čisti i dezinfikuje odmrznute frižidere i zamrzivače. Koristi se i za uklanjanje fleka sa tkanina.

231,00 RSD
BRIOCHIN Univerzalno sredstvo za čišćenje 750 ml

BRIOCHIN Univerzalno sredstvo za čišćenje 750 ml

Univerzalno sredstvo za čišćenje vam pomaže u svakodnevnim poslovima! Koristi se, bez preterivanja, u celom domaćinstvu, a i van njega.

Čisti i odmašćuje sve površine, pa i najosetljivije (vitrokeramičke grejne ploče, ekrani televizora i računara, prozori, unutrašnjost  automobila...).

Posebno svojstvo:    Ne ostavlja nikakve tragove i nije potrebno ispirati.

378,00 RSD
FROSCH Univerzal PH neutral 1000 ml

FROSCH Univerzal PH neutral 1000 ml

Frosch pH neutral - je sredstvo za otklanjanje svih vrsta nečistoda napravljeno na bazi sapuna. Dejstvo na kožu ruku se ne razlikuje od dejstva tečnih sapuna.
Primena: kupatilo, toalet, kuhinja......sve površine
Pakovanje: 1L

237,00 RSD
LIMES pasta za domaćinstvo 550 g - kataloška prodaja*

LIMES pasta za domaćinstvo 550 g - kataloška prodaja*

* Kataloška prodaja odnosi se na proizvode čiji proizvođači plasiraju svoju robu putem mrežnog marketinga tako da cena ovog proizvoda može biti umanjena 33 % 

315,00 RSD
SWISS CLEAN Clean home 750 ml

SWISS CLEAN Clean home 750 ml

Home – LIGHT je univerzalno ekološko sredstvo za čišćenje. Doprinosi kvalitetu života, bez rizika po zdravlje čoveka i njegovu okolinu. Neutralnog je mirisa. SWISS CLEAN HOME je idealan za čišćenje i održavanje kuhinjskih elemenata, kupatila, bele tehnike, kancelarijske opreme, nameštaja, stolarije, tepiha i podova

Koristi se za uklanjanje lakših zaprljanja i održavanje:

259,00 RSD
SWISS CLEAN Clear up Strong 500 ml

SWISS CLEAN Clear up Strong 500 ml

Clear Up – STRONG je univerzalno, ekološko sredstvo za čišćenje koje je zadovoljilo rigorozne zahteve švajcarskih zdravstvenih autoriteta. Doprinosi kvalitetu života, bez rizika po zdravlje čoveka i njegovu okolinu. Neotrovan, bez hlora, neutralnog mirisa.

288,00 RSD