Informacije

O prodavnici

“Tinka-eko” je online prodavnica nastala krajem oktobra meseca, 2017. godine. Iza nje stoji jedan zaljubljenik u prirodu i zdrav način života koji ima želju da što više ljudi sazna za drugačije, bezbednije alternative stvarima koje se koriste u svakodnevnom životu a narušavaju i uništavaju zdravlje čoveka, kao i životnu sredinu i da ti, drugačiji proizvodi budu dostupni što široj populaciji. U registru privrednih subjekata vodila se kao “MARTINA NIKOLIĆ PR TRGOVINSKA RADNJA TINKA-EKO JAGODINA” , MB: 64786601 a PIB: 110288648 sve do septembra 2018. godine kada je ugašana. Nakon toga, nastavila je da postoji kao blog i prodavnica eko-proizvoda koji se plasiraju putem mrežnog marketinga.

Isporuka

ROK ISPORUKE JE 3 DO 7 RADNIH DANA. Manji broj artikala nabavljamo tek po porudžbini, te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da je za određene artikle potrebno da čekate duže od navedenog roka, obavestićemo Vas putem mejla ili na telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Naručene proizvode će na Vašu kućnu adresu doneti kurir. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom POST EXPRES i CITY EXPRESS se vrši na terotoriji R. Srbije bez Kosova.

Za poručene proizvode naplaćuju se dodatni troškovi isporuke koji se automatski dodaju na iznos Vaše porudžbine.

Dostava na području Jagodine (grad) ne vrši se preko kurirskih službi i besplatna je

Uslovi i pravila kupovine

Uslovi i pravila kupovine

– Po prijemu porudžbine putem našeg web sajta, prodavac može da potvrdi porudžbinu artikala telefonskim putem, sms-om ili putem mail-a. Po potvrdi porudžbine od strane kupca, ista se smatra neopozivom.
– Rok isporuke je 3-7 radnih dana. U slučaju da je za određene artikle potrebno da čekate duže od navedenog roka, obavestićemo Vas putem mejla ili telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja.
– Naručene proizvode će na Vašu prijavljenu adresu doneti kurirska služba.
– Za poručene proizvode naplaćuju se dodatni troškovi isporuke koji se automatski dodaju na iznos Vaše porudžbine. Troškovi isporuke za sve porudžbine zavise od cenovnika kurirske službe koja vrši isporuku.

Prodavnica zadržava pravo promene cena artikala bez prethodne najave. Fotografije su simbolične, te ne odgovaramo za moguće greške.

Reklamacije

Svi proizvodi odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Zaštita podataka o ličnosti

Kako bismo odgovorili na Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime, prezime, adresa, e-mail, telefon i sl. Na osnovu ovih podataka bićemo u mogućnosti da potvrdimo porudžbinu i isporučimo željenu robu.
Ukoliko ste zainteresovani da Vas putem mail-a obaveštavamo o akcijama, popustima i sličnim dešavanjima u našoj radnji potrebno je da registrujete svoju e-mail adresu.
Podaci koji se prikupljaju se koriste i u svrhu analize i obrade koje proizvode naši kupci traže i najčešće kupuju, a podaci se isključivo koriste radi poboljšanja ponude i u druge svrhe se neće koristiti niti omogućavati trećim licima uvid u iste.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim gore navedenim.
Sve eventualne promene ovih uslova postaju obavezujuće tek nakon objave na našoj web strani.

Hvala na poverenju!