Ecoclean magični sunđer – extra strong

дин.275.00

Nema na zalihama

Opis

ECOCLEAN ERASER SPONGE – EXTRA STRONG je specijalni melaminski sunđer za brisanje, proizveden po nanotehnologiji. Karakteriše ga velika gustina 16kg/m3, velika moć upijanja vode i 99,9%-no antibakterijsko svojstvo. Zahvaljujući svojoj strukturi veoma lako i efikasno briše razne vrste mrlja i prljavština samo uz pomoć vode, bez dodatnih hemijskih sredstava. Ima veoma širok spektar upotrebe, i veoma je efikasan pri brisanju raznih metalnih, staklenih, staklokeramičkih, keramičkih, kamenih, plastičnih, drvenih i kožnih površina.

Može se upotrebljavati u:

1. Kuhinji -Može se koristiti za uklanjanje kamenca i raznih vrsta zaprljanosti sa sudopere i slavine, kuhinjskih radnih površina i elemenata, kuhinjskog posuđa (posebno zaprljanih džezvi i šoljica od kafe), pribora za jelo, kao i bele tehnike u kuhinji: frižidera, šporeta, mikrotalasne pećnice, aspiratora, čajnika itd .

2. Kupatilu i WC-u – Može se koristiti za uklanjanje kamenca i raznih vrsta zaprljanosti sa pločica, tuš-kabine (metalnog i staklenog dela), kade, lavaboa, vodokotlića, toaleta i slavine, kao I sa bele tehnike u kupatilu: bojlera, veš mašine, mašine za sušenje veša itd.

3. Dnevnom boravku i spavaćim sobama – Može se koristiti za uklanjanje i brisanje raznih vrsta zaprljanosti sa vrata, prozora, ogledala, prekidača, kućnih aparata i tehničkih uređaja (lampi, televizora, kompjutera, telefona, štampača, klima-uređaja itd.), nameštaja, a posebno nameštaja od kože koji je veoma osetljiv.

4. Kancelarijskim i školskim prostorijama – Može se koristiti za brisanje raznih vrsta zaprljanosti sa vrata, prozora, kancelarijskog i školskog nameštaja (od drveta, metala i kože) i tehničkih uređaja (kompjutera, tastatura, štampača, faksa, projektora, klima-uređaja, itd.). Posebnu ulogu melaminski sunđer ima u brisanju školske table ispisane markerom posle predavanja, kao i u brisanju tragova hemijske olovke ili markera sa školskih klupa i zidova.

5. Auto perionicama – Može se koristiti za brisanje i uklanjanje raznih vrsta zaprljanosti u automobilu (stakala, instrument-table, plastičnih i drvenih elemenata u unutrašnjosti automobila, presvlaka od kože i kožnih sedišta) i spoljašnjosti automobila (stakala, farova, felni, karoserije). Napomena: Veoma pažljivo koristiti melaminski sunđer pri brisanju ofarbanih delova karoserije. Pre brisanja, probajte sunđer na neutralnom delu automobila, zbog veoma jakog efekta brisanja.

6. Ostalo – Može se koristiti pri brisanju dečijih igračaka, odeće i obuće od glatke kože i kožne galanterije od raznih vrsta zaprljanosti. Veliki efakat ima pri brisanju belog gumenog đona i kožne površine kod belih kožnih patika i cipela.

Način upotrebe:

1. Potopite sunđer u vodu.

2. Laganim pritiskom dlanovima šaka iscedite višak vode do srednje vlažnosti sunđera. Ne cedite sunđer uvrtanjem ili savijanjem.

3. Sa srednje vlažnim sunđerom možete započeti brisanje zaprljanih delova raznih površina. (Preporučuje se brisanje u jednom smeru, da bi se sačuvao vek sunđera, jer se sunđer troši prilikom brisanja.)

4. Zaprljan sundjer isperite pod česmom ili ga možete isprati potapanjem u vodu. Ne sme se sunđer uvrtati i savijati prilikom ispiranja.

5. Ispran sunđer iscedite do srednje vlažnosti ukoliko nastavljate sa čišćenjem. Ukoliko ste završili sa čišćenjem, iscedite sunđer i ostavite da se osuši .

Upozorenje:

1. Ne koristiti melaminski sunđer pri brisanju veoma zamašćenih i zakorelih površina (npr. okolo ringli šporeta, rerne itd.), koje nisu dugo čišćene. Zbog veoma velike moći apsorbovanja prljavštine, veoma ga je teško isprati posle brisanja veoma zamašćenih površina.

2. Ne koristiti ili veoma pažljivo koristiti sunđer za brisanje predmeta od veštačke kože, jer zbog jakog efekta može doći i do gubitka boje na tim predmetima prilikom brisanja.

3. Ne koristiti melaminski sunđer za brisanje ekrana televizora, monitora kompjutera, kamera itd. jer se može izgubiti sjaj i funkcija.

4. Prilikom brisanja električnih aparata dobro iscediti sunđer i isključiti aparat iz struje, da ne bi došlo do električnog udara.

5. Ne sme se trljati koža sunđerom, tj. ne sme se koristiti pri kupanju.

6. Čuvati sunđer van domašaja dece i kućnih ljubimaca.

Avatar
Pratite na:
Latest posts by Tinka (see all)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Ecoclean magični sunđer – extra strong”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *