Ecoclean stik za čišćenje

дин.220.00

Nema na zalihama

Opis

ECOCLEAN STICK je specijalni stik za čišćenje, proizveden od specijalnih staklenih vlakana. Zahvaljujući svojoj strukturi veoma lako i efikasno čisti zakorele, ulepljene, rđom zahvaćene, išarane i bojom izmazane razne površine samo uz pomoć vode, bez dodatnih hemijskih sredstava. Ima široku upotrebu i veoma je efikasan pri čišćenju raznih metalnih, emajliranih, staklenih, staklokeramičkih, keramičkih, kamenih, plastičnih i pojedinih fasadnih površina.

Može se upotrebljavati u:

1. Kuhinji – Može se koristiti za čišćenje keramičkih pločica, sudopere, metalnog i emajliranog kuhinjskog posuđa (lonaca, šerpi, posuda za pečenje i kuvanje itd.), i šporeta od zakorelosti, kamenca i rđe. Veoma se lako i efikasno čiste od zakorelosti staklokeramičke površine kod šporeta, a da pri tom ne ostaju tragovi od čišćenja.

2. Kupatilu i WC-u – Može se koristiti za čišćenje pločica, tuš-kabine (metalnog, staklenog i plastičnog dela), kade, lavaboa i WC-šolje od masnoća, kamenca i rđe. Veoma se lako i efikasno čiste nanosi kamenca od vode na kadi i WC-šolji.

3. Završnim radovima u građevinarstvu – Može se koristiti za čišćenje umazanih površina (poda, zidova, prozora, vrata itd.) od boje, prilikom farbanja i krečenja,stolarije, zidova,   itd. Veoma se lako i efikasno čiste umazane staklene površine od boje, a da pri tom ne ostaju tragovi na staklu.

4. Ostalo – Može se koristiti za čišćenje išaranih pojedinih fasadnih površina od grafita. Veoma sa lako i efikasno čiste od grafita fasade od fasadne cigle, mermera, glatkog kamena, metala, stakla, kermike itd. Pored toga, veoma lako i efikasno se mogu skidati razne nalepnice sa stakala automobila (nalepnica registracije, koja se veoma teško skida) a da pri tom staklo ostane neozleđeno. Može se koristiti i za čišćenje rđe sa starih alata, oruđa i oružja.

 

Način upotrebe:

1. Isecite skalpelom ili makazama oko 0,2cm plastični omot stika.

2. Stik možete dodatno ojačati selotejpom ili izolir trakom.

3. Pokvasite stik vodom i započnite čišćenje.

4. Posle čišćenja, potrebno je obrisati krpom čišćenu površinu kako bi se obrisale čestice staklenih vlakana.

5. Zaprljan stik posle čišćenja treba isprati vodom i ostaviti da se osuši.

Upozorenje:

1. Ne skidati sa stika ceo omot, već samo mali deo.

2. U kontaktu sa vodom stik ima veću efikasnost, bolje i lakše čisti.

3. Prilikom korišćenja stika treba nositi gumene rukavice, jer bez rukavica mogu se ozlediti prsti.

4. Treba biti pažljiv prilikom čišćenja obojenih površina, jer zbog velike efikasnosti može se neželjeno skinuti i boja.

5. Potrebno je držati i čuvati stik izvan domašaja dece.

Avatar
Pratite na:
Latest posts by Tinka (see all)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Ecoclean stik za čišćenje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *