Koncentrat za pranje tepiha 500 ml – Limes

дин.782.00

Opis

Sadrži ekstrakt bosiljka i biorazgradive aktivne materije.
Primena:

Koristi se za mašinsko i ručno pranje tepiha, melba, kaputa, auto sedišta, presvlaka, može se koristiti u svim mašinama sa četkama.

Ne izaziva štetna I neprijatna isparenja.

Način upotrebe: Jednim pakovanjem koncentrata može se oprati  50-100  tepiha.

Rastvor se pravi od 2 litra vode i jednog zatvarača ( 5ml) koncentrata ( u slučaju veće zaprljanosti staviti 2 zatvarača ( 10ml ) koncentrata)  . Potrebno je prvo usisati površinu koja će se tretirati koncentratom, napraviti bogatu penu od rastvora i naneti je sunđerom na površinu za čišćenje. Ostaviti da deluje 6 sati, a radi boljeg efekta i u slučaju veće zaprljanosti ostaviti preko noći bez gaženja i zatim ponovo usisati.

Kako koncentrat deluje?

Pena “obavija” čestice prašine, izdvaja i izbacuje prljavštinu na površinu tepiha. Nakon što koncentrat odradi svoj deo posla potrebno je samo usisati prljavštinu i ona će biti potpuno uklonjena.

Zapažanja korisnika:

Nakon čišćenja kaputa, potrebno je samo dobro ga iščetkati. Stare, već tretirane fleke namazati čistim koncentratom pre nanošenja pene. Ukoliko se fleke nakon prvog tretiranja ne uklone, ponoviti postupak još jedanput. Ukoliko se ni u tom slučaju fleka ne ukloni, upotrebiti pastu za domaćinstvo ili univerzalni koncentrat.

Avatar
Pratite na:
Latest posts by Tinka (see all)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Koncentrat za pranje tepiha 500 ml – Limes”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *