Sanitar gel 500 ml – Limes

дин.530.00

Kategorija:

Opis

Karakteristike:

Sanitar gel je sredstvo namenjeno za čišćenje i održavanje higijene Vašeg toaleta. Sadrži biorazgradive aktivne materije, sredstva za dezinfekciju i osvežavanje, ekstrakt bosiljka i miris borovine. Ne sadrži kiseline, alkalije i fosfate. Koristi se bez maski i zaštitnih rukavica jer ne iritira kožu i disajne organe. Redovno korišćenje sprečava gomilanje kamenca od tvrde vode, ostatka sapunice i prljavštine. Stvara visok sjaj bez ogrebotina.

Dejstvo:

Namenjen je pre svega domaćinstvima za redovno održavanje kupatila i svih sanitarija u njemu. Deluje antibaktericidno na gram pozitivne i gram negativne bakterije, dezodoriše i ostavlja prijatnu dugotrajnu svežinu.

Način upotrebe:

Nanosi se sunđerom na nakvašene površine i ostavi da deluje 15-20 minuta nakon čega se ispira vodom. Ostavlja visok sjaj a pri tome ne oštećuje površine koje se čiste. Na tretiranoj površini ostavlja zaštitni film na kome se ne zadržavaju kapljice vode, masnoće i prljavština. Ovim proizvodom osim kupatila možemo dezinfikovati i druge površine u kući: parket, kvake, stolice idr. a sa rastvorom u vodi dobijamo uzuzetno dobar osveživač prostorija sa mirisom borovine.

Zapažanja iz mreže:

– Blagi rastvor se koristi za održavanje parketa.

Avatar
Pratite na:
Latest posts by Tinka (see all)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Sanitar gel 500 ml – Limes”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *