Sanitar gel – koncentrat 500 ml – Biomaksimal

дин.478.00

Kategorija:

Opis

Sanitar gel je antibakterijsko visoko koncentrovano sredstvo vrlo prijatnog mirisa. Koristi se za čišćenje i dezinfekciju kupatila i kuhinje. Efikasno uklanja i najtvrdokorniji kamenac. Takođe može se koristiti za čišćenje i dezinfekciju svih aktivnih površina u domaćinstvu.
SADRŽI BIO RAZGRADIVE SUPSTANCE, POVRSINSKI AKTIVNU MATERIJU (PAV), STEPANOL,NATRIUM-BENZOAT,EKSTRAKT IRISA I IMBENTIN OD KUKURUZA.

Uputstvo za upotrebu:

  • Za dezinfekciju površina u domaćinstvu u bocu sa raspršivačem sipati 1 čep Sanitar gela i razbalažiti sa 750 ml vode, poprskati i prebrisati suvom krpom.
  • Za klasično čišćenje površina u domaćinstvu u bocu sa raspršivačem sipati 1 čep Sanitar gela i razbalažiti sa 500 ml vode, poprskati, prebrisati sunđerom i isprati vodom.
  • Za čišćenje površina koje su srednje zaprljane u bocu sa raspršivačem sipati 2 do 3 čepa Sanitar gela i razbalažiti sa 500 ml vode, poprskati, ostaviti da odstoji 5 do 10 minuta, oribati sunđerom (žicom) i isprati vodom.
  • Za čišćenje i dezinfekciju površina koje su jako zaprljane sipati 50 do 100 ml Sanitar gela razblažiti u 500 do 750 ml vode, porskati na zaprljanu površinu, ostaviti da odstoji 10-ak minuta, oribati sunđerom (žicom) i isprati vodom.
  • Za čišćenje podova sipati 1 čep Sanitar gela u 1litar vode.
Pratite na:

Tinka

Nikolić Martina
- dipl.ing. šumarstva
- ekološki aktivista
- proizvođač organske hrane
- zaljubljenik u prirodu i zdrav način života
Avatar
Pratite na:

Latest posts by Tinka (see all)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Sanitar gel – koncentrat 500 ml – Biomaksimal”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *