Sprej za osvežavanje daha 25 ml – Limes

дин.397.00

Opis

Karakteristike:

Ekološko, antibakterijsko sredstvo koje pored kvalitetnih aktivnih komponenti sadrži i ekstrakte lekovitog bilja: bosiljka, kantariona, nane i žalfije.

Dejstvo:

Bosiljak (Basilicum Ocimum) deluje antibakterijski i antiseptički (sprečava razvoj mikroorganizama). Žalfija (Salviae Folium) vrlo je aromatična I svojstvenog mirisa. Koristi se kao lek protiv zapaljenja grla i za lečenje disajnih puteva. Umirujuće deluje na upalu usne šupljine. Ispoljava antiseptično (sprečava razvoj mikroorganizama), baktericidno, antiflogističko dejstvo(blagotvorno deluje na upale),  osvežava, umiruje, jača sluzokožu. Kantarion (Hypericium Perforatum) ima analgetsko, baktericidno i antvirusno dejstvo. Nana(Menthae Piperitae Folium) deluje antiseptički(sprečava razvoj mikroorganizama), analgetski, antibakterijski, umirujuće i antivirusno. Odlična je kod problematičnih desni, neutrališe neprijatan zadah iz usta.

Način upotrebe:

Koristi se za ispiranje usta i ždrela. Nalazi se u pakovanju, u kom je odmah spreman za upotrebu a kada potrošite sadržaj iz bočice, potrebno je samo napraviti rastvor koncentrovane vodice za ispiranje usta –  ROSAFREŠ i vode, sadržaj uliti u bočicu i koristiti. Veoma je dobra zaštita od prehlade.

Avatar
Pratite na:
Latest posts by Tinka (see all)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Sprej za osvežavanje daha 25 ml – Limes”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *